Samsung laten repareren in Zwolle

Samsung laten repareren in Zwolle

Is uw Samsung stuk? U woont in Zwolle of toevallig in de buurt? Wij zitten in het centrum van Zwolle midden in het horecagebied. Dus u kunt uw Samsung laten in repareren in Zwolle, terwijl u rustig een terrasje pakt! U kunt ons vinden op:

  • Gasthuisplein 29, 8011 SB Zwolle

Samsung reparatie volgens kwaliteitsnormen

Wij repareren uw Samsung volgens kwaliteitsnormen en bovendien met originele Samsung onderdelen. Wij repareren dan ook zowel lichte als zware schade aan uw telefoon. Dus zelfs een telefoon met een volledig kapot scherm, is door ons weer terug te brengen in zijn oude vertrouwde staat. Voor meer informatie over uw te repareren Samsung kunt u contact met ons op nemen via ons contact formulier. U kunt ons ook bellen op 038 – 429 03 90 of mailen via reparatie@iphonereparatiecentrum.nl.

Samsung opsturen

Niet in de buurt? U Samsung opsturen is natuurlijk ook mogelijk. Bij ons kan dit soepel en efficiënt geregeld worden. Wist u dat wij er altijd naar streven om uw telefoon binnen twee uur te repareren? Op deze manier kunnen wij uw telefoon snel weer bij u afleveren.

Check hieronder ons stappenplan voor een snel en efficiënte behandeling.

  1. Print ons reparatieformulier en vul deze naar waarheid in.
  2. Stuur uw Samsung met ingevuld reparatieformulier op naar Gasthuisplein 29, 8011SB in Zwolle.
  3. Komt uw Samsung voor 14:00 uur binnen, dan repareren we de telefoon dezelfde dag nog.
  4. Zodra uw telefoon klaar is, nemen we contact met u op over de kosten. Nadat u het geld heeft overgemaakt, sturen we uw Samsung naar u op en heeft u opnieuw plezier van uw telefoon.

Hoge service en jarenlange ervaring

Vanwege onze jarenlange ervaring hebben we al veel meegemaakt op het gebied van Samsung reparatie. Onze ervaring stelt ons ook in staat om steeds betere service te verlenen, zodat u niet voor onnodige kosten staat. Als bijvoorbeeld blijkt dat uw Samsung met weinig inspanning gerepareerd kan worden, dan hoeft u niets te betalen. Bovendien nemen wij altijd eerst contact met u op wanneer onverwachts blijkt dat de kosten hoger oplopen dan van te voren verwacht. Om onze hoogwaardige kwaliteit en service te garanderen, hanteren wij een ‘niet goed, geld terug’ beleid. Om deze redenen kunt u bij ons terecht voor de beste kwaliteit en service om je Samsung te laten repareren in Zwolle.

Samsung zwart repareren