Erhan Telecom – iPhone Reparatie Zwolle

ERHAN TELECOM
IPHONE REPARATIE ZWOLLE

SMARTPHONE REPARATIE IN ZWOLLE
Goedkope reparatie van uw iPhone of andere Smartphone, met de beste kwaliteit en service

iphone reparatie

Reparatie prijzen van alle iPhone modellen.

samsung telefoon reparatie

Reparatie prijzen van alle Samsung modellen.

sony telefoon reparatie

Reparatie prijzen van alle Sony modellen.

LG reparatie

Reparatie prijzen van alle LG modellen.

Huawei reparatie

Reparatie prijzen van alle Huawei modellen.

nokia reparatie

Reparatie prijzen van alle Nokia modellen.

Windows reparatie

Reparatie prijzen van alle Microsoft modellen.

iPad Air Reparatie

Reparatie prijzen van alle iPad modellen.

iPhone reparatie Zwolle

Erhan Telecom Zwolle repareert niet alleen Apple iPhones, maar ook Apple iPads. Voor prijzen voor iPad reparatie kunt u kijken op de pagina’s van onderstaande toestellen. U zult zien dat wij een lage prijs hanteren voor een iPad reparatie. En dat voor de beste kwaliteit, zorg en service.

Openingstijden Erhan Telecom, iPhone Reparatie Zwolle:

MAANDAG      11:00 TOT 17:00
DINSDAG        10:00 TOT 17:00
WOENSDAG   10:00 TOT 17:00
DONDERDAG 10:00 TOT 17:00
VRIJDAG.         10:00 TOT 17:00
ZATERDAG.     10:00 TOT 17:00

ZONDAG: GESLOTEN

Telefoon 038-4290390 e-mail info@erhantelecom.nl.

De genoemde betaalwijzen gelden alleen voor onze internet diensten.
U kunt in onze winkel in Zwolle pinnen of contant betalen.

Erhan Telecom, iPhone reparatie Zwolle

De telefoon reparaties worden door Erhan Telecom in Zwolle zelf gedaan. Wij geven uw iPhone of andere telefoon dus niet af aan derden. Dat maakt ons betrouwbaar en snel! En dat voor al meer dan tien jaar!

Gratis retour zending

Uw smartphone of tablet wordt na reparatie gratis naar u retour gestuurd. Een extra voordeel bij reparatie door Erhan Telecom Zwolle.

Niet Goed? Geld terug!

Is de reparatie van de iPhone of iPad niet goed gedaan? Wij hanteren een niet goed, geld terug beleid!

Erhan Telecom Zwolle expert in iPhone Reparatie

Erhan Telecom is expert in het repareren  van diverse soorten smartphones. U kunt bij Erhan Telecom terecht voor reparatie van onder andere de merken Apple, Samsung, Huawei en Sony. 

Erhan Telecom in Zwolle heeft jarenlange ervaring met de reparatie van iPhones en andere smartphones. Uw telefoon is daardoor niet alleen in goede handen, wij weten door onze ervaring ook wat veel voorkomende reparaties kosten. Deze kennis hebben wij overzichtelijk op onze website staan zodat u vooraf goed kunt inschatten wat een reparatie u gaat kosten.

Dat uw telefoon kapot is, is al vervelend genoeg. Daarom maken wij de reparatie van uw smartphone bij Erhan Telecom zo gemakkelijk mogelijk. U kunt uw smartphone op twee manieren aanbieden voor reparatie: breng uw telefoon langs in onze vestiging in Zwolle of stuur uw smartphone op per post. Als u uw telefoon langsbrengt in onze winkel is deze normaal gesproken binnen 2 uur gerepareerd. Wilt u uw smartphone opsturen? Download dan het reparatieformulier van de website en stuur uw telefoon met reparatieformulier aangetekend naar onze vestiging in Zwolle. Als u uw pakket voor 17.00 uur naar ons verstuurt ontvangen wij deze normaal gesproken de volgende dag en gaan wij ermee aan de slag.

Service
Kiest u voor Erhan Telecom dan belonen wij u met goede service. Zo sturen wij uw iPhone of andere te gratis retour na de reparatie, bent u niet tevreden dan krijgt u uw geld terug, uw telefoon is snel gerepareerd en de reparaties van Erhan Telecom zijn zeer scherp geprijsd.

Al heel veel voorbij zien komen in 10 jaar
Met 10 jaar ervaring heeft Erhan Telecom al heel veel reparaties uitgevoerd en veel (kapotte) onderdelen voorbij zien komen. Met stip op nummer 1 staat het scherm. Maar ook andere onderdelen geven het voortijdig op. Zo zijn de zogenoemde thuisknop van de iPhone en de aan- en uitknop van telefoons onderdelen die veel worden vervangen.

Reparaties in eigen hand
Smartphones die bij Erhan Telecom worden aangeboden voor reparatie worden ‘in huis’ gerepareerd en gaan niet naar een externe reparateur. Het voordeel daarvan is dat wij de reparatie volledig in eigen hand hebben en de reparatie snel kunnen uitvoeren. U kunt op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur bij ons terecht. Op donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag en zondag zijn wij gesloten.

Telefoonhoesjes
Naast de reparatie van kapotte smartphones kunt u bij Erhan Telecom ook terecht als u op zoek bent naar een telefoonhoesje. Wij hebben veel keus voor tal van modellen.

Smartphone kapot of op zoek naar een telefoonhoesje? Wij helpen u graag verder!