iPad reparatie

U wilt uw iPad laten repareren? Wij zijn expert.

Prijzen voor reparatie iPad

U wilt uw iPad laten repareren? Wij zijn al jaren specialist op het gebied van iPad reparatie. Wellicht kent u ons via iPhone Magazine (lees hier het uitgebreide artikel over ons). Hieronder een overzicht van onze prijzen voor het repareren van uw iPad. Wij repareren onder andere de iPad 2, 3, 4 en de iPad Air. check Niet goed? Geld terug iphone reparatie zwolle check Gratis retourzending iphone reparatie zwolle check Uw iPad snel gerepareerd iphone reparatie zwolle check Zeer lage reparatie prijs

iPad 2 Reparatie

iPad 3 Reparatie

iPad 4 Reparatie

iPad Air reparatie

Reparatie prijzen van de iPad 2

Reparatie prijzen van de iPad 3

Reparatie prijzen van de iPad 4

Reparatie prijzen van de iPad Air

Welk onderdeel van de iPad wilt u laten repareren? Totale kosten (incl. BTW en montage)
Gebroken glas aan de voorkant van de telefoon € 74,99
 Het Touch of LCD gedeelte werkt niet goed € 74,99
 De oorluidspreker werkt niet (goed)  € 34.99
 De trilfunctie op de telefoon werkt niet goed € 59,99
 De homebutton werkt niet (goed) € 44,99
 De USB aansluiting werkt niet (goed) € 49,99
 De handsfree microfoon werkt niet (goed) € 34,99
 De aansluiting voor de Headset werkt niet (goed) € 59,99
 De microfoon werkt niet (goed) of mensen kunnen u niet (goed) verstaan € 49,99
 De volume knop werkt niet (goed) € 59,99
 De muziekluidspreker werkt niet (goed) € 34,99
 Aan/uit knop doet het niet (goed) € 59,99
 De camera aan de voorkant werkt niet (goed) € 49,99
 De camera aan de achterkant werkt niet (goed) € 49,99
 Het beeld gaat uit tijdens het bellen € 59,99
 De batterij werkt niet goed € 49,99

 

iPhone Reparatie Centrum in de pers

  • Nadat deze na heldere communicatie en transparante prijsafspraken al snel – en spotgoedkoop – de Thuisknop van onze oude 3G had gerepareerd, wisten we dat we een goede vakman hadden gevonden.

     

    Lees meer wat iPhone Magazine over ons zegt

Voordelige iPad reparatie

Heeft u uw iPad laten vallen, is het scherm kapot en staat u op het punt om een nieuwe iPad aan te schaffen? Wacht dan nog even want bij een kapot scherm is de aanschaf van een nieuwe iPad tegenwoordig niet meer noodzakelijk. iPhone Reparatie Centrum repareert naast iPhones en andere smartphones ook iPads en heeft veel ervaring opgedaan in het repareren van deze tablet. Ook als u andere problemen heeft dan een kapot scherm met uw iPad kunt u aankloppen bij iPhone Reparatie Centrum. iPhone Reparatie Centrum kan u helpen met de reparatie van een iPad 2, 3, 4 en iPad Air. Met een vestiging in Zwolle zijn we centraal gelegen en kunt u ons uw iPad aanbieden voor reparatie.

iPad opsturen

Als u geen tijd heeft om uw iPad langs te brengen in onze vestiging is het ook mogelijk om uw tablet op te sturen. Als u daar gebruik van wilt maken download u het reparatieformulier van onze website en vult u in wat wij voor u moeten doen. Vervolgens pakt u de iPad in met daarbij het reparatieformulier en stuurt u het pakketje naar ons op. Als u dat voor 17.00 uur doet ontvangen wij uw iPad normaal gesproken de volgende dag. Als wij uw iPad voor 14.00 uur ontvangen voeren wij nog dezelfde dag de reparatie uit. Als de reparatie is afgerond sturen wij u de gemaakte kosten zodat u het geld naar ons kunt overmaken en sturen wij uw iPad kosteloos retour.

Vele jaren ervaring

iPhone Reparatie Centrum heeft al 10 jaar ervaring met het repareren van iPads. Door onze ervaring kunnen we heel gericht inkopen. Daardoor hebben we veel onderdelen op voorraad en is snelle reparatie gegarandeerd. Daarnaast hebben wij geen externe reparateur nodig om reparaties uit te voeren. Uw Ipad gaat dus niet nog een keer op transport maar blijft in vertrouwde handen.