iPhone Reparatie Zwolle

iPhone Reparatie prijzen

             iPhone Reparatie

iPhone Reparatie Zwolle

Heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm kapot? Vervelend maar wij kunnen er wat aan doen. iPhone reparatiecentrum geldt al jarenlang als een expert op het gebied van iPhone reparaties. Het scherm raakt het vaakst beschadigd, is onze ervaring maar ook als u beschadigingen heeft aan een ander onderdeel van uw iPhone kunt u bij ons terecht. iPhone Reparatiecentrum heeft een groot aantal onderdelen op voorraad waardoor u verzekerd bent van snelle service: uw telefoon wordt binnen 2 uur gerepareerd.

Naast de iPhone is de iPad een veelgebruikt apparaat van Apple. Is het scherm of een ander onderdeel van uw iPad kapot? Kom gerust langs bij iPhone Reparatiecentrum in Zwolle en we zorgen dat u weer snel aan de slag kunt met uw iPad.

De ervaring die iPhone Reparatiecentrum heeft opgebouwd met het repareren van iPhones gebruiken we niet alleen voor het repareren van Apple producten. Heeft u een smartphone van een ander merk? Ook dan kunt u bij iPhone Reparatiecentrum in Zwolle terecht. Wij repareren smartphones van de merken Samsung, Sony, LG, Huawei en Microsoft.

Scherp geprijsd

Als u kiest voor een reparatie bij iPhone Reparatiecentrum Zwolle bent u verzekerd van een scherpe prijs. Bovendien staan de prijzen van alle reparaties per merk overzichtelijk op onze website. Daardoor komt u achteraf nooit voor verassingen te staan. Kijk voordat u uw smartphone laat repareren bij iPhone Reparatiecentrum Zwolle goed naar uw WA-verzekering. In veel gevallen wordt schade aan uw telefoon vergoed en is de reparatie helemaal gratis.

Vertrouwd dichtbij

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gevestigd aan het Gashuisplein 29. Uw telefoon wordt bij iPhone reparatiecentrum altijd ‘in huis’ gerepareerd en gaat niet op transport naar een fabriek. Op maandag kunt u van 13.00 tot 18.00 uur bij ons terecht. Dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 geopend, donderdag tot 21.00 uur. Op zaterdag helpen we u graag tussen 10.00 en 17.00 uur. In principe worden alle reparaties dezelfde dag uitgevoerd, alleen op vrijdag repareren wij niet. Als u uw smartphone op vrijdag voor reparatie brengt is deze zaterdag klaar.

Geen tijd om langs te komen?
Woont u buiten Zwolle of heeft u geen tijd om langs te komen? U kunt uw smartphone of tablet ook opsturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Download het reparatieformulier via onze website en vul deze in. Stuur het reparatieformulier en het te repareren apparaat naar het adres dat u op het reparatieformulier kunt vinden. Als u uw pakket vandaag voor 17.00 opstuurt ontvangen wij het normaal gesproken de volgende dag. Krijgen wij het pakket voor 14.00 uur dan repareren we het toestel nog dezelfde dag. Als uw smartphone klaar is krijgt u bericht en kunt u de gemaakte kosten aan ons overmaken.

Erhan - Iphone Reparatie centrum
iphone reparatie centrum

Opsturen

1. Vul ons reparatieformulier in (klik hier) en print deze uit.
3. Stuur het toestel met reparatieformulier naar ons op (zie het formulier voor ons adres).
4. Als u het vandaag verstuurt ontvangen wij het pakketje normaal gesproken morgen.
5. Als wij het voor 14.00 ontvangen repareren wij normaal gesproken nog dezelfde dag.
6. Wij brengen u op de hoogte als het toestel klaar is zodat u de kosten kunt overmaken op onze rekening.

Langs brengen op locatie

1. Lever uw telefoon bij ons in en wij streven er naar binnen 2 uur* uw telefoon te repareren.

iPhone Reparatie Centrum
Erhan Telecom
Gasthuisplein 29
801153 Zwolle

*Soms hebben wij te maken met een piek in de hoeveelheid reparaties. Het repareren lukt dan niet binnen de tijd die wij nastreven maar wij Iaten u dit dan tijdig weten.