iPad Air reparatie

Prijzen voor reparatie iPad Air

Uw iPad Air repareren? Wij zijn specialist. Wellicht kent u ons al door het uitgebreide artikel van iPhone Magazine. Hier heeft u dan vast gelezen dat er veel soorten beschadigingen aan een iPad of iPhone kunnen zijn. Een defecte touch screen, een kapot scherm en een defecte homebutton zijn veel voorkomende iPad air beschadigingen. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van iPad air reparaties. Wij hebben al meer dan 10 jaar een winkel in Zwolle. check Niet goed? Geld terug iphone reparatie zwolle check Geen retourkosten voor het terugsturen van uw iPad Air  iphone reparatie zwolle check Uw iPad Air snel gerepareerd iphone reparatie zwolle check Lage prijzen voor reparatie iPad Air

 

iPad Air reparatie Zwolle
Kiest u ervoor om uw iPad Air bij ons te laten repareren? Kom dan eens langs bij ons pand op het Gashuisplein 29 te Zwolle. Bij ons zult u nooit voor onverwachte kosten komen te staan: wij hebben namelijk een duidelijk overzicht met de prijzen voor u op onze website. Een scherpe prijs is dus altijd gegarandeerd.

Zeer deskundige iPad air reparatie
Is het scherm van uw iPad Air zó erg kapot dat u maar besluit een nieuwe aan te schaffen? Doe dit dan niet gelijk! Tegenwoordig hoeft het aanschaffen van een nieuwe iPad niet altijd nodig te zijn. Naast het repareren van iPhones en andere smartphones kunnen wij, ook wel bekend als iPhone Reparatie Centrum, ook uw iPad Air repareren. We hebben jarenlange ervaring en ook deskundigheid staat bij ons hoog aangeschreven. Wij staan voor u klaar als uw scherm kapot is, maar ook als er andere dingen mankeren aan het apparaat. U kunt bij ons terecht voor reparaties van onder andere de iPad air, iPad 2, 3 en 4.
Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw reparaties en daarbij zijn we ook nog eens centraal gelegen in Zwolle.

Geen tijd? Stuur uw iPad air op!
Heeft u een drukke agenda en geen of niet veel tijd om langs te komen? Dan kunt u uw apparaat te allen tijde naar ons opsturen. Voor deze service download u ten eerste het reparatieformulier van onze website. Op het formulier geeft u duidelijk aan wat er aan de iPad Air gerepareerd moet worden. Het apparaat pakt u ten slotte samen met het formulier in en deze stuurt u vervolgens naar ons op. Vaak ontvangen wij het pakketje de volgende dag als u deze voor 17:00 verstuurd. Mochten wij deze op een dag voor 14:00 ontvangen, dan streven we ernaar om dezelfde dag nog de reparatie uit te voeren. Als de reparatie eenmaal gedaan is, krijgt u van ons de factuur. Heeft u betaald? Dan sturen wij uw iPad Air kosteloos weer retour.

Snelle en voordelige iPad Air reparatie
Het repareren van iPads doen we inmiddels alweer 10 jaar. We kopen gericht onderdelen in en houden veel voorraad aan. U heeft dus een gegarandeerd snelle reparatie! We hebben geen samenwerking met externe partijen zoals externe reparateurs, daar hebben we onze eigen deskundigen voor. Uw iPad blijft dus bij ons in veilige handen.

Welk onderdeel van de iPad wilt u laten repareren? Totale kosten (incl. BTW en montage)
Schermreparatie iPad Air € 69,99

 

Opsturen

 1. Vul ons reparatieformulier in (klik hier) en print deze uit.
 2. Stuur het toestel met reparatieformulier naar ons op (zie het formulier voor ons adres).
 3. Als u het vandaag verstuurt ontvangen wij het pakketje normaal gesproken morgen.
 4. Als wij het voor 14.00 ontvangen repareren wij normaal gesproken nog dezelfde dag.
 5. Wij brengen u op de hoogte als het toestel klaar is zodat u de kosten kunt overmaken op onze rekening.

Langs brengen op locatie

 1. Lever uw telefoon bij ons in (klik hier) en wij streven er naar binnen 2 uur* uw telefoon te repareren.

iPhone Reparatie Centrum
Erhan Telecom
Gasthuisplein 29
8011SB Zwolle

*Soms hebben wij te maken met een piek in de hoeveelheid reparaties. Het repareren lukt dan niet binnen de tijd die wij nastreven maar wij laten u dit dan tijdig weten.

iPhone Reparatie Centrum in de pers

 • Nadat deze na heldere communicatie en transparante prijsafspraken al snel – en spotgoedkoop – de Thuisknop van onze oude 3G had gerepareerd, wisten we dat we een goede vakman hadden gevonden.

   

  Lees meer wat iPhone Magazine over ons zegt