iPad 4 reparatie

Prijzen voor reparatie iPad 4

Voor al uw iPad 4 reparaties bent u hier op het juiste adres. Heeft u beschadigingen aan uw iPad 4 of andere problemen met uw iPad 4 dan vindt u hier de prijzen voor elke reparatie. Zoals u ziet kunnen wij veel verschillende iPad 4 reparaties doen tegen scherpe prijzen. Gebroken glas, defecte knoppen, defecte touch screens, camera defecten en andere iPad 4 beschadigingen kunnen wij voor u behandelen. Neem contact op als de prijs voor het repareren van uw iPad 4 probleem hier niet bijstaat. iphone reparatie zwolle check Niet goed? Geld terug iphone reparatie zwolle check Gratis retourzending iphone reparatie zwolle check iPad snel gerepareerd iphone reparatie zwolle check Zeer lage prijs

 

iPad 4 reparatie Zwolle
Bent u op zoek naar een reparateur voor uw iPad 4? Kom dan gerust eens langs bij ons pand op het Gashuisplein 29 te Zwolle. Wij garanderen u scherpe prijzen voor de reparatie en hebben daarvoor een duidelijk kostenplaatje samengesteld op onze site. Er zullen geen onverwachte reparatiekosten voor u bij komen.

Zeer deskundige ipad 4 reparatie
Is uw iPad 4 beschadigd door een val of andere oorzaak waardoor het scherm in duizend stukken ligt? Dan weten wij er wel raad mee. Tegenwoordig is het niet meer essentieel om in deze situatie gelijk een nieuwe aan te schaffen. Wij repareren iPhones en andere smartphones zoals uw iPad 4 en staan bekend onder de naam: iPhone Reparatie Centrum. We zijn erg deskundig doordat we al jarenlange ervaringen hebben opgedaan. Bij een kapot scherm of andere dingen die defect zijn aan het apparaat helpen wij u graag verder. Het is niet alleen mogelijk om bij ons uw iPad 4 te laten repareren, maar bijvoorbeeld ook uw iPad 2, 3 en Air.
Voor uw reparaties kunt u ons bezoeken op de vestiging centraal gelegen in Zwolle.

Geen tijd? Stuur uw ipad 4 op!
Als het u niet lukt om bij ons langs te komen, kunt u er ook voor kiezen om de iPad naar ons op te sturen. Indien u gebruik wilt maken van deze service, download u ten eerste het reparatieformulier van de website. Op het formulier laat u naar voren komen wat er niet (goed) werkt aan het apparaat. Vervolgens pakt u het apparaat in met het formulier. Deze stuurt u naar ons op.
Bij een verzending voor 17:00 uur, is het pakketje vaak de volgende dag al binnen bij ons. Ontvangen we deze voor 14:00, dan doen wij onze uiterste best om dezelfde dag nog de reparatie uit te voeren. Na reparatie ontvangt u van ons een factuur. Zodra de betaling binnen is wordt uw iPad 4 retour gestuurd. Dit is geheel kosteloos.

Snelle en voordelige ipad 4 reparatie
Met al 10 jaar ervaring op het gebied van iPad reparatie helpen wij u graag zo snel mogelijk. We weten hoe we gericht moeten inkopen en de juiste hoeveelheid voorraad aan moeten houden. Wij repareren uw apparaat dus zeer snel! U hoeft u zich niet druk te maken over externe partijen die met het werkproces te maken krijgen. Wij hebben geen externe reparateurs nodig om de reparaties uit te voeren, wij hebben onze eigen deskundigen. Uw iPad 4 blijft dus binnen de interne omgeving en zal niet nog een keer op transport gaan.

Welk onderdeel van de iPad wilt u laten repareren? Totale kosten (incl. BTW en montage)
Schermreparatie iPad 4 € 54,99

 

Opsturen

 1. Vul ons reparatieformulier in (klik hier) en print deze uit.
 2. Stuur het toestel met reparatieformulier naar ons op (zie het formulier voor ons adres).
 3. Als u het vandaag verstuurt ontvangen wij het pakketje normaal gesproken morgen.
 4. Als wij het voor 14.00 ontvangen repareren wij normaal gesproken nog dezelfde dag.
 5. Wij brengen u op de hoogte als het toestel klaar is zodat u de kosten kunt overmaken op onze rekening.

Langs brengen op locatie

 1. Lever uw telefoon bij ons in (klik hier) en wij streven er naar binnen 2 uur* uw telefoon te repareren.

iPhone Reparatie Centrum
Erhan Telecom
Gasthuisplein 29
8011SB Zwolle

*Soms hebben wij te maken met een piek in de hoeveelheid reparaties. Het repareren lukt dan niet binnen de tijd die wij nastreven maar wij laten u dit dan tijdig weten.

iPhone Reparatie Centrum in de pers

 • Nadat deze na heldere communicatie en transparante prijsafspraken al snel – en spotgoedkoop – de Thuisknop van onze oude 3G had gerepareerd, wisten we dat we een goede vakman hadden gevonden.

   

  Lees meer wat iPhone Magazine over ons zegt