iPad 3 reparatie

Prijzen voor reparatie iPad 3

Welkom bij iPhone reparatie centrum waar u voor lage prijzen uw Apple iPad 3 kunt laten repareren. Al jaren staan wij bekend als specialist op het gebied van iPhone en iPad reparaties. Wellicht heeft u ons uitgebreide artikel gelezen in het iPhone Magazine. Hier vind u een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor het repareren van uw iPad 3. Zoals u ziet doen wij verschillende iPad 3 reparaties. Staat uw probleem er niet bij? Wij kunnen u ongetwijfeld helpen. Neem hiervoor contact op. check Niet goed? Geld terug iphone reparatie zwolle check Gratis retourzending iphone reparatie zwolle check iPad 3 snel gerepareerd iphone reparatie zwolle check Zeer lage prijs

 

iPad 3 reparatie Zwolle
Mankeert er iets aan uw iPad 3? Dan kunt u bij ons terecht in Zwolle op het Gashuisplein 29. Wij garanderen u een scherpe prijs. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan, mede door ons duidelijke overzicht met de prijzen voor de reparatie. Door de vele jaren ervaring is uw iPad 3 bij ons zeker in goede handen.

Zeer deskundige ipad 3 reparatie
Is uw iPad 3 kapot en wilt u daardoor een nieuw model aanschaffen? Wacht daar nog even mee. Tegenwoordig is het niet meer nodig om gelijk een nieuw apparaat aan te schaffen. Voor het repareren van iPhones en andere smartphones zoals uw iPad 3 kunt u bij het iPhone Reparatie Centrum uitstekend terecht. We hebben al veel ervaring opgedaan in het repareren van iPads en zijn daarom erg kundig. U kunt dan ook niet alleen bij ons terecht voor uw kapotte scherm, maar ook als het apparaat andere dingen mankeert. Wij hebben ervaring met het repareren van onder andere de iPad 3, iPad 2, 4 en Air.
Wij zijn centraal gelegen in Zwolle en bovendien goed bereikbaar.

Geen tijd? Stuur uw ipad 3 op!
Als u het erg druk heeft, kunt u de iPad ook aan de hand van een paar stappen naar ons opsturen. Dit doet u door het reparatieformulier van onze website downloaden. Op het formulier noteert u welke gebreken het apparaat heeft. Tot slot pakt u het apparaat in, voegt het formulier erbij toe en stuurt deze vervolgens naar ons op.
Wij hebben het pakketje vaak de volgende dag al als u deze voor 17:00 verzendt. Is deze voor 14:00 binnen, dan kunnen wij in sommige gevallen de reparatie zelfs nog de dag zelf uitvoeren. Als de reparatie eenmaal uitgevoerd is, krijgt u de factuur van ons. De iPad 3 zal kosteloos retour worden gestuurd zodra de betaling binnen is.

Snelle en voordelige ipad 3 reparatie
Al 10 jaar houdt het iPhone Reparatie Centrum zich bezig met het repareren van iPads. Dit leidt ertoe dat we onderdelen heel gericht kunnen inkopen en bovendien veel onderdelen op voorraad hebben. Uw apparaat wordt dus zeker snel gerepareerd! U hoeft zich geen zorgen te maken over externe partijen die te maken krijgen met het werkproces.  Wij hebben geen externe reparateurs nodig om de reparaties uit te voeren. Daar hebben we onze eigen deskundigen voor. Uw iPad zal dus altijd in veilige handen zijn bij iPhone Reparatie Centrum.

Welk onderdeel van de iPad wilt u laten repareren? Totale kosten (incl. BTW en montage)
Schermreparatie iPad 3 € 54,99

 

Opsturen

 1. Vul ons reparatieformulier in (klik hier) en print deze uit.
 2. Stuur het toestel met reparatieformulier naar ons op (zie het formulier voor ons adres).
 3. Als u het vandaag verstuurt ontvangen wij het pakketje normaal gesproken morgen.
 4. Als wij het voor 14.00 ontvangen repareren wij normaal gesproken nog dezelfde dag.
 5. Wij brengen u op de hoogte als het toestel klaar is zodat u de kosten kunt overmaken op onze rekening.

Langs brengen op locatie

 1. Lever uw telefoon bij ons in (klik hier) en wij streven er naar binnen 2 uur* uw telefoon te repareren.

iPhone Reparatie Centrum
Erhan Telecom
Gasthuisplein 29
8011SB Zwolle

*Soms hebben wij te maken met een piek in de hoeveelheid reparaties. Het repareren lukt dan niet binnen de tijd die wij nastreven maar wij laten u dit dan tijdig weten.

iPhone Reparatie Centrum in de pers

 • Nadat deze na heldere communicatie en transparante prijsafspraken al snel – en spotgoedkoop – de Thuisknop van onze oude 3G had gerepareerd, wisten we dat we een goede vakman hadden gevonden.

   

  Lees meer wat iPhone Magazine over ons zegt