iPad 2 reparatie

U wilt uw iPad 2 laten repareren? Wij zijn expert.

Prijzen voor reparatie iPad 2

Heeft u problemen met uw iPad 2 of is uw iPad 2 beschadigd? U kunt uw iPad 2 dan bij ons laten repareren. Al jaren zijn wij de specialist op het gebied van iPad reparatie en met succes. Het kan zijn dat u al eens eerder kennis hebt gemaakt met ons. Wellicht via iPhone Magazine, waar over ons wordt verteld in een uitgebreid artikel. Op deze pagina vindt u onze prijzen voor het repareren van uw iPad 2.

check Niet goed? Geld terug iphone reparatie zwolle check Gratis retourzending iphone reparatie zwolle check iPad snel gerepareerd iphone reparatie zwolle check Zeer lage prijs

 

iPad 2 reparatie Zwolle
Heeft u de keuze gemaakt om uw iPad 2 bij ons te laten repareren? Dan is een scherpe prijs zeker gegarandeerd. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte bijkomende kosten, we hebben namelijk een duidelijk kostenoverzicht voor u op de website staan. Voor de reparatie van uw iPad 2 heten wij u welkom op het Gashuisplein 29 te Zwolle.

Zeer deskundige ipad 2 reparatie
Heeft u uw iPad 2 per ongeluk laten vallen? Is het scherm dusdanig kapot dat u er geen raad mee weet en een nieuwe wil aanschaffen? In dat geval kunt u het beste nog even wachten! Tegenwoordig is het aanschaffen van een nieuwe iPad niet meer noodzakelijk. Wij, als iPhone Reparatie Centrum, kunnen naast iPhones en andere smartphones ook uw iPad 2 repareren. Deskundigheid staat bij ons voorop en we hebben al veel ervaring opgedaan in het repareren van iPads. U kunt dan ook niet alleen bij ons terecht voor uw kapotte scherm, maar ook als het apparaat andere gebreken heeft. Naast de ervaring met het repareren van de iPad 2, hebben we ook ervaring met het repareren van andere edities, namelijk: iPad 3, 4 en Air.
Met een centraal gelegen vestiging in Zwolle kunt u bij ons terecht voor uw reparaties.

Geen tijd? Stuur uw ipad 2 op!
Heeft u het erg druk en dus geen tijd om de iPad naar ons filiaal in Zwolle te brengen? Dan kunt u hem ook in een paar stappen naar ons opsturen. Indien u daar gebruik van wilt maken, kunt u het reparatieformulier van onze website downloaden. Op het formulier geeft u duidelijk aan wat er niet (goed) werkt aan de iPad. Als laatst dient u het apparaat alleen nog in te pakken en het ingevulde formulier toe te voegen om het vervolgens naar ons op te sturen.
Verstuurt u het apparaat voor 17:00 uur, dan ontvangen wij het pakketje vaak de volgende dag al. Mochten wij het nog vóór 14:00 uur ontvangen, dan proberen wij dezelfde dag nog de reparatie uit te voeren. Als de reparatie eenmaal gedaan is, krijgt u van ons de factuur en als de betaling voldaan is krijgt u uw iPad 2 weer kosteloos retour gestuurd.

Snel en voordelig ipad 2 repareren
iPhone Reparatie Centrum heeft inmiddels al 10 jaar ervaring met het repareren van iPads. Hierdoor kunnen we heel gericht onderdelen inkopen en hebben we veel onderdelen op voorraad. Snelle reparatie is bij ons dus gegarandeerd! Uw iPad blijft bij ons in vertrouwde handen en gaat niet nog een keer op transport. De reparaties komen niet in aanmerking bij externe reparateurs. Daar hebben we onze eigen deskundigen voor.

Welk onderdeel van de iPad wilt u laten repareren? Totale kosten (incl. BTW en montage)
Schermreparatie iPad 2 € 54,99

 

Opsturen

 1. Vul ons reparatieformulier in (klik hier) en print deze uit.
 2. Stuur het toestel met reparatieformulier naar ons op (zie het formulier voor ons adres).
 3. Als u het vandaag verstuurt ontvangen wij het pakketje normaal gesproken morgen.
 4. Als wij het voor 14.00 ontvangen repareren wij normaal gesproken nog dezelfde dag.
 5. Wij brengen u op de hoogte als het toestel klaar is zodat u de kosten kunt overmaken op onze rekening.

Langs brengen op locatie

 1. Lever uw telefoon bij ons in (klik hier) en wij streven er naar binnen 2 uur* uw telefoon te repareren.

iPhone Reparatie Centrum
Erhan Telecom
Gasthuisplein 29
8011SB Zwolle

*Soms hebben wij te maken met een piek in de hoeveelheid reparaties. Het repareren lukt dan niet binnen de tijd die wij nastreven maar wij laten u dit dan tijdig weten.

iPhone Reparatie Centrum in de pers

 • Nadat deze na heldere communicatie en transparante prijsafspraken al snel – en spotgoedkoop – de Thuisknop van onze oude 3G had gerepareerd, wisten we dat we een goede vakman hadden gevonden.

   

  Lees meer wat iPhone Magazine over ons zegt