iPhone 15 Pro Max Reparatie Zwolle

Uw iPhone 15 Pro Max Reparatie in Zwolle laten uitvoeren? Wij zijn expert.

iPhone 15 Pro Max Reparatie Zwolle

Is het scherm van uw iPhone kapot of heeft u andere technische problemen met uw smartphone? Laat een professionele iPhone 15 Pro Max reparatie Zwolle uitvoeren. iPhone Reparatie Centrum is uw expert met een snelle en vakkundige reparatieservice. Wil de accu van uw iPhone niet meer opladen of heeft u uw telefoon hard laten vallen en moeten er onderdelen worden vervangen? Dan kunt u bij ons terecht voor de perfecte oplossingen. Het laatste wat u wilt is natuurlijk voor lange tijd zonder smartphone zitten, daarom wordt uw telefoon bij ons binnen 2 uur vakkundig gerepareerd. Komt u niet uit de buurt van Zwolle of heeft u geen tijd om langs te komen? Dan kunt u uw smartphone ook gemakkelijk naar ons opsturen voor een iPhone 15 Pro Max reparatie in Zwolle. Onze ervaren technici sturen hem op korte termijn en in optimale conditie weer naar u terug. Profiteer nu van onze goedkope en snelle service.

Scherm glas vervangen OEM € 300
Accu / batterij vervangen € 105
Laadconnector vervangen € 135
Power aan / uit vervangen € 115
Earspeaker vervangen € 95
Speaker muziek vervangen € 95
Microfoon vervangen € 135
Camera voor vervangen € 115
Camera achter vervangen € 175
Trilknop vervangen € 85
Volume knop vervangen € 115
Backcover vervangen € 195
Slecht / geen netwerk € 125
Slecht / geen WiFi bereik € 125
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Reparatie iPhone 15 Pro Max Zwolle

iPhone Reparatie Centrum helpt u verder met reparaties van iedere aard. Of uw scherm nou is beschadigd door een harde val, uw camera kapot is of dat uw telefoon niet meer wilt opladen, wij kunnen alle denkbare reparaties vakkundig voor u uitvoeren tegen de goedkoopste prijzen. Reparatie iPhone 15 Pro Max Zwolle? Ons team van experts heeft ruim 10 jaar ervaring en kan u snel verder helpen met onze ruime onderdelenvoorraad. Zo kunnen we meteen ‘in huis’ voor u aan de slag en hoeft u niet lang zonder smartphone te zitten. Wanneer u even het terras op gaat of wat boodschappen doet in de stad, komt u later bij ons terug voor uw telefoon die weer als nieuw functioneert. Kijk altijd even goed naar uw WA-verzekering, want in veel gevallen wordt de schade aan uw telefoon vergoed en profiteert u van een reparatie die geheel gratis is. Vertrouw op onze ervaren technici en kom langs voor uw perfecte reparatie iPhone 15 Pro Max Zwolle.

Lage prijzen

Bij ons komt u nooit voor verassingen te staan. iPhone Reparatiecentrum Zwolle zorgt voor lage prijzen en snelle reparatie. De prijzen van alle reparaties staan per merk overzichtelijk op onze website. Wist u ook dat er een mogelijkheid is om uw telefoon helemaal gratis te laten repareren? Het is namelijk mogelijk om de schade aan uw telefoon te laten vergoeden. Kijk hiervoor goed naar uw WA-verzekering.

Veilig en vertrouwd

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en iPads. Uw telefoon of iPad wordt op locatie gerepareerd en gaat dus niet op transport naar een andere fabriek. U kunt op maandag bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur geopend! Voor het weekend geldt dat wij u graag helpen tussen 10.00 en 17.00 uur. iPhone Reparatiecentrum Zwolle streeft ernaar om alle reparaties op dezelfde dag uit te voeren, dit geldt niet op de vrijdag. Wanneer wij op vrijdag uw telefoon of iPad krijgen is deze uiterlijk zaterdag weer klaar voor gebruik.

Geen tijd om ons te bezoeken?

Het is mogelijk om uw telefoon of tablet op te sturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Dit is met name handig wanneer u buiten Zwolle woont of geen tijd heeft om langs te komen. Om uw telefoon of tablet op te sturen moet u het reparatieformulier downloaden via onze website en deze invullen. Daarna stuurt u het reparatieformulier met de telefoon en tablet op naar het adres dat op het formulier staat. Wanneer u uw telefoon voor 14.00 uur opstuurt, dan repareren wij deze dezelfde dag nog. Wanneer u uw telefoon voor 17.00 uur opstuurt repareren wij normaal gesproken de telefoon de volgende dag. Wanneer de telefoon gerepareerd is krijgt u bericht, nadat dit bericht is verstuurd kunt u de gemaakte kosten naar ons overmaken.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen iPhone 15 Pro Max
Scherm vervangen voor iPhone 15 Pro Max
Glas reparatie iPhone 15 Pro Max
Scherm reparatie iPhone 15 Pro Max
Beeldscherm vervangen iPhone 15 Pro Max
LCD Scherm herstellen iPhone 15 Pro Max
Accu Batterij voor iPhone 15 Pro Max Reparatie Zwolle
Laadconnector vervangen voor iPhone 15 Pro Max

 

iPhone 15 Pro Max reparatie Zwolle: onderdelen vervangen

Een ongeluk zit altijd een klein hoekje en soms biedt uw hoesje niet de benodigde bescherming. iPhone onderdelen zijn bovendien erg kwetsbaar en kunnen makkelijk beschadigd raken. Maar geen zorgen, want alle onderdelen zijn te vervangen bij de specialisten van iPhone Reparatie Centrum. Wij zijn 6 dagen per week geopend om uw iPhone 15 Pro Max reparatie in Zwolle uit te voeren. Ook wanneer u geen iPhone heeft, maar een andere smartphone, kunt u bij ons terecht voor vakkundige reparaties. Heeft u een Huawei, LG, Sony, Samsung of iPad? Wij verhelpen uw technische problemen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen of kom langs in onze winkel. Dus is uw smartphone beschadigd? Vraag een reparatie aan bij iPhone Reparatie Centrum!