iPhone 15 Plus Reparatie Zwolle

Uw iPhone 15 Plus Reparatie in Zwolle laten maken? Wij zijn expert.

iPhone 15 Plus reparatie Zwolle

Is uw smartphone kapot en wilt u deze snel en zorgvuldig laten maken tegen een scherpe prijs? Kom langs en laat een iPhone 15 Plus reparatie Zwolle uitvoeren. Met onze deskundige en snelle reparatieservice maakt u voor u het weet weer optimaal gebruik van uw iPhone. Een flinke barst in uw scherm, een batterij die kapot is of andere technische ongemakken, niets is zo vervelend als een smartphone die niet goed werkt. Daarom verhelpen wij al uw iPhone beschadigingen op zeer korte termijn in eigen huis. Heeft u geen tijd om langs te komen of woont u te ver weg? Geen probleem! Stuur uw iPhone 15 Plus op voor reparatie in Zwolle en wij gaan direct voor u aan de slag. Niet goed? = Geld terug! Vertrouw op onze ervaren reparateurs voor de beste kwaliteit.

Scherm glas vervangen OEM € 170
Accu / batterij vervangen € 105
Laadconnector vervangen € 135
Power aan / uit vervangen € 115
Earspeaker vervangen € 95
Speaker muziek vervangen € 95
Microfoon vervangen € 135
Camera voor vervangen € 115
Camera achter vervangen € 175
Trilknop vervangen € 85
Volume knop vervangen € 115
Backcover vervangen € 195
Slecht / geen netwerk € 125
Slecht / geen WiFi bereik € 125
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Reparatie iPhone 15 Plus Zwolle

Bij iPhone Reparatie Centrum in Zwolle kunt u terecht voor alle reparaties aan uw iPhone of andere smartphones. Laat uw telefoon niet meer op of is uw camera compleet gebarsten door een ongelukkige val? Geen zorgen, wij kunnen uw beschadigingen vakkundig verhelpen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het oplossen van allerlei problemen met uw telefoon en hebben altijd een ruime voorraad aan onderdelen. Zo kunnen wij direct aan de slag met uw reparatie iPhone 15 Plus Zwolle. Terwijl u rustig even de stad in gaat, komt u na 2 uurtjes weer langs om uw telefoon in topconditie op te halen. Dat is toch goed geregeld? Hoewel de prijzen al snel kunnen oplopen, garanderen wij u goedkope en zorgvuldige reparaties tegen de beste kwaliteit. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan en wordt altijd de perfecte oplossing gevonden. Kunnen wij u binnenkort verder helpen met een reparatie iPhone 15 Plus Zwolle?

Lage prijzen

Bij ons komt u nooit voor verassingen te staan. iPhone Reparatiecentrum Zwolle zorgt voor lage prijzen en snelle reparatie. De prijzen van alle reparaties staan per merk overzichtelijk op onze website. Wist u ook dat er een mogelijkheid is om uw telefoon helemaal gratis te laten repareren? Het is namelijk mogelijk om de schade aan uw telefoon te laten vergoeden. Kijk hiervoor goed naar uw WA-verzekering.

Veilig en vertrouwd

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en iPads. Uw telefoon of iPad wordt op locatie gerepareerd en gaat dus niet op transport naar een andere fabriek. U kunt op maandag bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur geopend! Voor het weekend geldt dat wij u graag helpen tussen 10.00 en 17.00 uur. iPhone Reparatiecentrum Zwolle streeft ernaar om alle reparaties op dezelfde dag uit te voeren, dit geldt niet op de vrijdag. Wanneer wij op vrijdag uw telefoon of iPad krijgen is deze uiterlijk zaterdag weer klaar voor gebruik.

Geen tijd om ons te bezoeken?

Het is mogelijk om uw telefoon of tablet op te sturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Dit is met name handig wanneer u buiten Zwolle woont of geen tijd heeft om langs te komen. Om uw telefoon of tablet op te sturen moet u het reparatieformulier downloaden via onze website en deze invullen. Daarna stuurt u het reparatieformulier met de telefoon en tablet op naar het adres dat op het formulier staat. Wanneer u uw telefoon voor 14.00 uur opstuurt, dan repareren wij deze dezelfde dag nog. Wanneer u uw telefoon voor 17.00 uur opstuurt repareren wij normaal gesproken de telefoon de volgende dag. Wanneer de telefoon gerepareerd is krijgt u bericht, nadat dit bericht is verstuurd kunt u de gemaakte kosten naar ons overmaken.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen iPhone 15 Plus
Scherm vervangen voor iPhone 15 Plus
Glas reparatie iPhone 15 Plus
Scherm reparatie iPhone 15 Plus Zwolle
Beeldscherm vervangen iPhone 15 Plus
LCD Scherm herstellen iPhone 15 Plus
Accu Batterij voor iPhone 15 Plus
Laadconnector vervangen voor iPhone 15 Plus

 

iPhone 15 Plus reparatie Zwolle: onderdelen vervangen

De onderdelen van uw iPhone zijn erg kwetsbaar en kunnen snel beschadigd raken. Bij iPhone Reparatie Centrum kunnen we alle onderdelen gemakkelijk voor u vervangen. Denk bijvoorbeeld aan uw scherm, accu/batterij of camera. Dit zijn de meest voorkomende problemen die graag voor u verhelpen. Bij iPhone Reparatie Centrum kunt u 6 dagen per week terecht voor een iPhone 15 Plus reparatie Zwolle. Alle reparaties worden perfect uitgevoerd. Heeft u geen problemen met uw iPhone, maar een andere smartphone? Wij kunnen ook uw problemen met Samsung, Huawei, OPPO, LG en iPads oplossen. Uw telefoon is altijd in vertrouwde handen. Kom langs in onze winkel in Zwolle of neem contact op voor al uw vragen over iPhone 15 Plus reparatie in Zwolle. Dus is uw smartphone beschadigd en wilt u deze laten maken? Vraag een reparatie aan!