iPhone 14 Reparatie

Uw iPhone 14 Reparatie laten maken? Wij zijn expert.

iPhone 14 reparatie service

Geef uw iPhone 14 een tweede leven met onze snelle en deskundige reparatieservice! Of het nu gaat om een gebroken scherm, batterijproblemen of andere technische haperingen, wij staan paraat voor een vakkundige oplossing. Bij onze service staat efficiëntie en duidelijke communicatie voorop, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vertrouw op onze ervaren technici om uw iPhone 14 snel en in topconditie te herstellen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij onze iPhone 14 reparaties. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!

Type probleem Kosten
Scherm glas vervangen AA+ Sale € 129
Accu / batterij vervangen € 95
Laadconnector vervangen € 135
Power aan / uit vervangen € 125
Earspeaker vervangen € 115
Speaker muziek vervangen € 115
Microfoon vervangen € 135
Camera voor vervangen € 115
Camera achter vervangen € 145
Trilknop vervangen € 80
Volume knop vervangen € 120
Slecht / geen netwerk € 125
Slecht / geen WiFi bereik € 125
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Telefoon reparatie Zwolle

Is uw telefoonscherm gebarsten door een ongelukkige val? Geen zorgen, wij staan voor u klaar! Het iPhone Reparatiecentrum is dé plek voor vakkundige telefoonreparaties. Of het nu gaat om een beschadigd scherm of andere problemen, wij hebben de oplossing. We zorgen ervoor dat uw telefoon snel wordt gerepareerd, mogelijk zelfs binnen 2 uur, dankzij ons ruime assortiment aan onderdelen. Ons ervaren team kan een breed scala aan telefoons repareren, waaronder Samsung, Sony, LG, OPPO, Huawei, Microsoft, iPhones en iPads. Bezoek ons gerust in Zwolle voor al uw vragen en reparaties. We zijn er om u te helpen!

Lage prijzen

Bij ons komt u nooit voor verassingen te staan. iPhone Reparatiecentrum Zwolle zorgt voor lage prijzen en snelle reparatie. De prijzen van alle reparaties staan per merk overzichtelijk op onze website. Wist u ook dat er een mogelijkheid is om uw telefoon helemaal gratis te laten repareren? Het is namelijk mogelijk om de schade aan uw telefoon te laten vergoeden. Kijk hiervoor goed naar uw WA-verzekering.

Veilig en vertrouwd

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en iPads. Uw telefoon of iPad wordt op locatie gerepareerd en gaat dus niet op transport naar een andere fabriek. U kunt op maandag bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur geopend! Voor het weekend geldt dat wij u graag helpen tussen 10.00 en 17.00 uur. iPhone Reparatiecentrum Zwolle streeft ernaar om alle reparaties op dezelfde dag uit te voeren, dit geldt niet op de vrijdag. Wanneer wij op vrijdag uw telefoon of iPad krijgen is deze uiterlijk zaterdag weer klaar voor gebruik.

Geen tijd om ons te bezoeken?

Het is mogelijk om uw telefoon of tablet op te sturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Dit is met name handig wanneer u buiten Zwolle woont of geen tijd heeft om langs te komen. Om uw telefoon of tablet op te sturen moet u het reparatieformulier downloaden via onze website en deze invullen. Daarna stuurt u het reparatieformulier met de telefoon en tablet op naar het adres dat op het formulier staat. Wanneer u uw telefoon voor 14.00 uur opstuurt, dan repareren wij deze dezelfde dag nog. Wanneer u uw telefoon voor 17.00 uur opstuurt repareren wij normaal gesproken de telefoon de volgende dag. Wanneer de telefoon gerepareerd is krijgt u bericht, nadat dit bericht is verstuurd kunt u de gemaakte kosten naar ons overmaken.