iPhone 14 Pro Reparatie

Uw iPhone 14 Pro Reparatie laten maken? Wij zijn expert.

iPhone 14 Pro reparatie service

Laat uw iPhone 14 Pro weer stralen met onze snelle en professionele reparatieservice! Of het nu gaat om een gebarsten scherm, batterijproblemen of andere technische uitdagingen, onze bekwame technici staan klaar voor een vakkundige oplossing. Wij streven naar efficiëntie en transparantie, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Bij ons staat uw iPhone 14 Pro in goede handen, en wij doen er alles aan om deze snel en in optimale staat aan u terug te bezorgen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij onze iPhone 14 Pro reparaties.

Scherm glas vervangen OEM € 459
Accu / batterij vervangen € 115
Laadconnector vervangen € 165
Power aan / uit vervangen € 135
Earspeaker vervangen € 115
Speaker muziek vervangen € 115
Microfoon vervangen € 165
Camera voor vervangen € 145
Camera achter vervangen € 190
Trilknop vervangen € 85
Volume knop vervangen € 135
Slecht / geen netwerk € 135
Slecht / geen WiFi bereik € 135
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Telefoon reparatie Zwolle

Heeft uw telefoon schade opgelopen, bijvoorbeeld door een val met een gebarsten scherm? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen! Het iPhone Reparatiecentrum is dé specialist in telefoonreparaties. Of het nu om een kapot scherm gaat of andere schade aan uw telefoon, wij staan voor u klaar. Onze snelle service zorgt ervoor dat uw telefoon binnen 2 uur gerepareerd kan worden, dankzij ons ruime assortiment aan onderdelen. Ons ervaren team kan een breed scala aan telefoons repareren, waaronder Samsung, Sony, LG, OPPO, Huawei, Microsoft, iPhones en iPads. Bezoek gerust het iPhone Reparatiecentrum in Zwolle voor al uw vragen en reparaties. We zijn er om u te helpen!

Lage prijzen

Bij ons komt u nooit voor verassingen te staan. iPhone Reparatiecentrum Zwolle zorgt voor lage prijzen en snelle reparatie. De prijzen van alle reparaties staan per merk overzichtelijk op onze website. Wist u ook dat er een mogelijkheid is om uw telefoon helemaal gratis te laten repareren? Het is namelijk mogelijk om de schade aan uw telefoon te laten vergoeden. Kijk hiervoor goed naar uw WA-verzekering.

Veilig en vertrouwd

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en iPads. Uw telefoon of iPad wordt op locatie gerepareerd en gaat dus niet op transport naar een andere fabriek. U kunt op maandag bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur geopend! Voor het weekend geldt dat wij u graag helpen tussen 10.00 en 17.00 uur. iPhone Reparatiecentrum Zwolle streeft ernaar om alle reparaties op dezelfde dag uit te voeren, dit geldt niet op de vrijdag. Wanneer wij op vrijdag uw telefoon of iPad krijgen is deze uiterlijk zaterdag weer klaar voor gebruik.

Geen tijd om ons te bezoeken?

Het is mogelijk om uw telefoon of tablet op te sturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Dit is met name handig wanneer u buiten Zwolle woont of geen tijd heeft om langs te komen. Om uw telefoon of tablet op te sturen moet u het reparatieformulier downloaden via onze website en deze invullen. Daarna stuurt u het reparatieformulier met de telefoon en tablet op naar het adres dat op het formulier staat. Wanneer u uw telefoon voor 14.00 uur opstuurt, dan repareren wij deze dezelfde dag nog. Wanneer u uw telefoon voor 17.00 uur opstuurt repareren wij normaal gesproken de telefoon de volgende dag. Wanneer de telefoon gerepareerd is krijgt u bericht, nadat dit bericht is verstuurd kunt u de gemaakte kosten naar ons overmaken.