iPhone 14 Pro Max Reparatie

Uw iPhone 14 Pro Max laten maken? Wij zijn expert.

iPhone 14 Pro Max reparatie service

Onze iPhone 14 Pro Max reparatieservice staat klaar om uw apparaat snel en professioneel te herstellen. Of het nu gaat om een gebroken scherm, batterijproblemen of andere technische kwesties, wij bieden betrouwbare oplossingen. Onze bekwame technici streven naar efficiëntie en kwaliteit bij elke reparatie. Met transparante communicatie houden we u op de hoogte van de voortgang en eventuele kosten. Kies voor onze service en herstel uw iPhone 14 Pro Max in topconditie. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Scherm glas vervangen OEM € 459
Accu / batterij vervangen € 115
Laadconnector vervangen € 165
Power aan / uit vervangen € 135
Earspeaker vervangen € 115
Speaker muziek vervangen € 115
Microfoon vervangen € 165
Camera voor vervangen € 145
Camera achter vervangen € 190
Trilknop vervangen € 85
Volume knop vervangen € 135
Slecht / geen netwerk € 135
Slecht / geen WiFi bereik € 135
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Telefoon reparatie Zwolle

Heeft u barsten in uw telefoonscherm, omdat u uw telefoon heeft laten vallen? Zeer vervelend, maar gelukkig kunnen wij u helpen. iPhone reparatiecentrum is dé expert op het gebied van telefoon reparatie. U kunt voor beschadigingen aan het scherm, maar ook voor beschadigingen van andere onderdelen bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat uw telefoon zo snel mogelijk gerepareerd wordt. iPhone Reparatiecentrum heeft namelijk een groot aanbod aan onderdelen op voorraad waardoor deze snelle service geleverd kan worden. Het is zelfs al mogelijk om uw telefoon te repareren binnen 2 uur tijd.

De ervaringen en expertises binnen ons team zorgen ervoor dat wij een groot aantal telefoons kunnen repareren. Wij repareren telefoons van Samsung, Sony, LG, Huawei en Microsoft. Daarnaast repareren wij ook iPhones en iPads. Kom gerust langs bij iPhone Reparatiecentrum in Zwolle voor al uw vragen en reparaties.

Lage prijzen

Bij ons komt u nooit voor verassingen te staan. iPhone Reparatiecentrum Zwolle zorgt voor lage prijzen en snelle reparatie. De prijzen van alle reparaties staan per merk overzichtelijk op onze website. Wist u ook dat er een mogelijkheid is om uw telefoon helemaal gratis te laten repareren? Het is namelijk mogelijk om de schade aan uw telefoon te laten vergoeden. Kijk hiervoor goed naar uw WA-verzekering.

Veilig en vertrouwd

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en iPads. Uw telefoon of iPad wordt op locatie gerepareerd en gaat dus niet op transport naar een andere fabriek. U kunt op maandag bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur geopend! Voor het weekend geldt dat wij u graag helpen tussen 10.00 en 17.00 uur. iPhone Reparatiecentrum Zwolle streeft ernaar om alle reparaties op dezelfde dag uit te voeren, dit geldt niet op de vrijdag. Wanneer wij op vrijdag uw telefoon of iPad krijgen is deze uiterlijk zaterdag weer klaar voor gebruik.

Geen tijd om ons te bezoeken?

Het is mogelijk om uw telefoon of tablet op te sturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Dit is met name handig wanneer u buiten Zwolle woont of geen tijd heeft om langs te komen. Om uw telefoon of tablet op te sturen moet u het reparatieformulier downloaden via onze website en deze invullen. Daarna stuurt u het reparatieformulier met de telefoon en tablet op naar het adres dat op het formulier staat. Wanneer u uw telefoon voor 14.00 uur opstuurt, dan repareren wij deze dezelfde dag nog. Wanneer u uw telefoon voor 17.00 uur opstuurt repareren wij normaal gesproken de telefoon de volgende dag. Wanneer de telefoon gerepareerd is krijgt u bericht, nadat dit bericht is verstuurd kunt u de gemaakte kosten naar ons overmaken.