iPhone 14 Plus Reparatie

Uw iPhone 14 Plus Reparatie laten maken? Wij zijn expert.

iPhone 14 Plus reparatie service

Onze service voor iPhone 14 Plus reparaties biedt snelle en hoogwaardige oplossingen, of het nu gaat om een kapot scherm, batterijproblemen of andere technische kwesties. Onze deskundige technici verzorgen een professionele reparatie, met een focus op efficiëntie en duidelijke communicatie over voortgang en kosten. Kies voor onze professionele reparatiedienst en breng uw iPhone 14 Plus weer in topconditie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Scherm glas vervangen OEM € 120
Accu / batterij vervangen € 115
Laadconnector vervangen € 165
Power aan / uit vervangen € 135
Earspeaker vervangen € 115
Speaker muziek vervangen € 115
Microfoon vervangen € 165
Camera voor vervangen € 145
Camera achter vervangen € 190
Trilknop vervangen € 85
Volume knop vervangen € 135
Slecht / geen netwerk € 135
Slecht / geen WiFi bereik € 135
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Telefoon reparatie Zwolle

Heeft uw telefoonscherm barsten door een val? Dat is vervelend, maar gelukkig zijn wij er om te helpen. iPhone Reparatiecentrum is dé specialist in telefoonreparaties. Niet alleen voor schermreparaties, maar ook voor andere beschadigingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw telefoon snel en vakkundig wordt gerepareerd. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan onderdelen op voorraad, bieden wij zelfs een snelle service binnen 2 uur.

Met onze ervaring en expertise kunnen wij diverse telefoonmerken repareren, waaronder Samsung, Sony, LG, OPPO, Huawei, Microsoft, iPhones en iPads. Bezoek iPhone Reparatiecentrum in Zwolle gerust voor al uw vragen en reparaties. Wij staan voor u klaar!

Lage prijzen

Bij ons komt u nooit voor verassingen te staan. iPhone Reparatiecentrum Zwolle zorgt voor lage prijzen en snelle reparatie. De prijzen van alle reparaties staan per merk overzichtelijk op onze website. Wist u ook dat er een mogelijkheid is om uw telefoon helemaal gratis te laten repareren? Het is namelijk mogelijk om de schade aan uw telefoon te laten vergoeden. Kijk hiervoor goed naar uw WA-verzekering.

Veilig en vertrouwd

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en iPads. Uw telefoon of iPad wordt op locatie gerepareerd en gaat dus niet op transport naar een andere fabriek. U kunt op maandag bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur geopend! Voor het weekend geldt dat wij u graag helpen tussen 10.00 en 17.00 uur. iPhone Reparatiecentrum Zwolle streeft ernaar om alle reparaties op dezelfde dag uit te voeren, dit geldt niet op de vrijdag. Wanneer wij op vrijdag uw telefoon of iPad krijgen is deze uiterlijk zaterdag weer klaar voor gebruik.

Geen tijd om ons te bezoeken?

Het is mogelijk om uw telefoon of tablet op te sturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Dit is met name handig wanneer u buiten Zwolle woont of geen tijd heeft om langs te komen. Om uw telefoon of tablet op te sturen moet u het reparatieformulier downloaden via onze website en deze invullen. Daarna stuurt u het reparatieformulier met de telefoon en tablet op naar het adres dat op het formulier staat. Wanneer u uw telefoon voor 14.00 uur opstuurt, dan repareren wij deze dezelfde dag nog. Wanneer u uw telefoon voor 17.00 uur opstuurt repareren wij normaal gesproken de telefoon de volgende dag. Wanneer de telefoon gerepareerd is krijgt u bericht, nadat dit bericht is verstuurd kunt u de gemaakte kosten naar ons overmaken.

Goedkope iPhone 14 Plus reparatie

Meest voorkomende reparaties voor iPhone 14 Plus

Scherm vervangen voor iPhone 14 Plus
Glas reparatie voor iPhone 14 Plus
Accu Batterij voor iPhone 14 Plus
Laadconnector vervangen voor iPhone 14 Plus

Goedkoop uw Samsung laten repareren? Kom naar iPhone reparatiecentrum in Zwolle. Wij repareren uw Samsung snel en bovendien met originele Samsung onderdelen. Niet goed? Geld terug!

Telefoon reparatie Zwolle