iPhone 13 Reparatie

iPhone 13 reparatie service

Is je iPhone 13 toe aan reparatie? Van gebarsten schermen tot batterijproblemen, wij bieden een op maat gemaakte herstelservice. Onze techneuten, doordrenkt met ervaring, zorgen voor een snelle en doeltreffende reparatie, waarbij efficiëntie en duidelijkheid centraal staan. Kies voor onze iPhone 13 reparatieservice en geef je toestel de zorg die het verdient. Jouw tevredenheid is onze ultieme missie!

Scherm glas vervangen AA+ Sale € 99
Accu / batterij vervangen € 85
Laadconnector vervangen € 95
Power aan / uit vervangen € 115
Earspeaker vervangen € 95
Speaker muziek vervangen € 95
Microfoon vervangen € 95
Camera voor vervangen € 95
Camera achter vervangen € 125
Trilknop vervangen € 85
Volume knop vervangen € 115
Slecht / geen netwerk € 95
Slecht / geen WiFi bereik € 95
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

iPhone Reparatiecentrum: Uw Expert in Telefoonreparatie

Bent u het slachtoffer van een gebarsten telefoonscherm door een val? Geen zorgen, wij staan paraat om u te helpen. Bij iPhone Reparatiecentrum bent u aan het juiste adres voor vakkundige telefoonreparaties. Of het nu gaat om schermreparaties of beschadigingen aan andere onderdelen, wij zorgen ervoor dat uw telefoon snel weer als nieuw is.

Snelle Service

Dankzij ons ruime assortiment aan onderdelen op voorraad, kunnen wij een snelle service garanderen. In sommige gevallen kunt u zelfs al binnen 2 uur uw gerepareerde telefoon weer in handen hebben.

Expertise en Diversiteit

Ons ervaren team is bekwaam in het repareren van een breed scala aan telefoonmerken, waaronder Samsung, Sony, LG, OPPO, Huawei, Microsoft, iPhones en iPads.

Bezoek Ons

Heeft u vragen of reparatieverzoeken? Kom langs bij iPhone Reparatiecentrum in Zwolle. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Lage prijzen

Bij ons komt u nooit voor verassingen te staan. iPhone Reparatiecentrum Zwolle zorgt voor lage prijzen en snelle reparatie. De prijzen van alle reparaties staan per merk overzichtelijk op onze website. Wist u ook dat er een mogelijkheid is om uw telefoon helemaal gratis te laten repareren? Het is namelijk mogelijk om de schade aan uw telefoon te laten vergoeden. Kijk hiervoor goed naar uw WA-verzekering.

Veilig en vertrouwd

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en iPads. Uw telefoon of iPad wordt op locatie gerepareerd en gaat dus niet op transport naar een andere fabriek. U kunt op maandag bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur geopend! Voor het weekend geldt dat wij u graag helpen tussen 10.00 en 17.00 uur. iPhone Reparatiecentrum Zwolle streeft ernaar om alle reparaties op dezelfde dag uit te voeren, dit geldt niet op de vrijdag. Wanneer wij op vrijdag uw telefoon of iPad krijgen is deze uiterlijk zaterdag weer klaar voor gebruik.

Geen tijd om ons te bezoeken?

Het is mogelijk om uw telefoon of tablet op te sturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Dit is met name handig wanneer u buiten Zwolle woont of geen tijd heeft om langs te komen. Om uw telefoon of tablet op te sturen moet u het reparatieformulier downloaden via onze website en deze invullen. Daarna stuurt u het reparatieformulier met de telefoon en tablet op naar het adres dat op het formulier staat. Wanneer u uw telefoon voor 14.00 uur opstuurt, dan repareren wij deze dezelfde dag nog. Wanneer u uw telefoon voor 17.00 uur opstuurt repareren wij normaal gesproken de telefoon de volgende dag. Wanneer de telefoon gerepareerd is krijgt u bericht, nadat dit bericht is verstuurd kunt u de gemaakte kosten naar ons overmaken.