iPhone 13 Pro Reparatie

Uw iPhone 13 Pro Reparatie laten maken? Wij zijn expert.

iPhone 13 Pro reparatie service

Laat uw iPhone 13 Pro in goede handen zijn met onze rappe en vakbekwame reparatieservice. Of het nu gaat om een gebroken scherm, batterijproblemen of andere technische ongemakken, wij bieden snelle oplossingen. Onze doorgewinterde technici staan garant voor een vlotte en professionele herstelling van uw iPhone 13 Pro, met nadruk op doeltreffendheid en heldere communicatie. Maak de keuze voor betrouwbare en hoogwaardige iPhone 13 Pro reparaties – uw tevredenheid staat bij ons bovenaan de lijst!

Scherm glas vervangen OEM € 170
Accu / batterij vervangen € 95
Laadconnector vervangen € 115
Power aan / uit vervangen € 115
Earspeaker vervangen € 85
Speaker muziek vervangen € 85
Microfoon vervangen € 115
Camera voor vervangen € 115
Camera achter vervangen € 145
Trilknop vervangen € 85
Volume knop vervangen € 115
Slecht / geen netwerk € 95
Slecht / geen WiFi bereik € 115
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

iPhone Reparatiecentrum: Snelle en Deskundige Telefoonreparaties

Heeft u barsten in uw telefoonscherm doordat u uw telefoon heeft laten vallen? Geen zorgen, wij kunnen u helpen! Bij iPhone Reparatiecentrum bent u aan het juiste adres voor snelle en deskundige telefoonreparaties.

  • Reparatieservices:
    Wij zijn experts in het repareren van telefoonschermen en andere beschadigde onderdelen. We zorgen ervoor dat uw telefoon zo snel mogelijk gerepareerd wordt, vaak al binnen 2 uur.
  • Ruime Voorraad Onderdelen:
    Dankzij ons uitgebreide assortiment aan onderdelen, kunnen we een snelle service garanderen.
  • Merken en Apparaten:
    Ons ervaren team kan een breed scala aan telefoonmerken repareren, waaronder Samsung, Sony, LG, OPPO, Huawei, Microsoft, iPhones en iPads.

Voor al uw vragen en reparaties nodigen we u graag uit bij iPhone Reparatiecentrum in Zwolle.

Lage prijzen

Bij ons komt u nooit voor verassingen te staan. iPhone Reparatiecentrum Zwolle zorgt voor lage prijzen en snelle reparatie. De prijzen van alle reparaties staan per merk overzichtelijk op onze website. Wist u ook dat er een mogelijkheid is om uw telefoon helemaal gratis te laten repareren? Het is namelijk mogelijk om de schade aan uw telefoon te laten vergoeden. Kijk hiervoor goed naar uw WA-verzekering.

Veilig en vertrouwd

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en iPads. Uw telefoon of iPad wordt op locatie gerepareerd en gaat dus niet op transport naar een andere fabriek. U kunt op maandag bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur geopend! Voor het weekend geldt dat wij u graag helpen tussen 10.00 en 17.00 uur. iPhone Reparatiecentrum Zwolle streeft ernaar om alle reparaties op dezelfde dag uit te voeren, dit geldt niet op de vrijdag. Wanneer wij op vrijdag uw telefoon of iPad krijgen is deze uiterlijk zaterdag weer klaar voor gebruik.

Geen tijd om ons te bezoeken?

Het is mogelijk om uw telefoon of tablet op te sturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Dit is met name handig wanneer u buiten Zwolle woont of geen tijd heeft om langs te komen. Om uw telefoon of tablet op te sturen moet u het reparatieformulier downloaden via onze website en deze invullen. Daarna stuurt u het reparatieformulier met de telefoon en tablet op naar het adres dat op het formulier staat. Wanneer u uw telefoon voor 14.00 uur opstuurt, dan repareren wij deze dezelfde dag nog. Wanneer u uw telefoon voor 17.00 uur opstuurt repareren wij normaal gesproken de telefoon de volgende dag. Wanneer de telefoon gerepareerd is krijgt u bericht, nadat dit bericht is verstuurd kunt u de gemaakte kosten naar ons overmaken.