iPhone 13 Pro Max Reparatie

Uw iPhone 13 Pro Max Reparatie laten maken? Wij zijn expert.

iPhone 13 Pro Max reparatie service

Bij ons krijgt uw iPhone 13 Pro Max de zorg en aandacht die het verdient. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, batterijproblemen of andere technische kwesties, wij bieden snelle en professionele oplossingen. Onze focus ligt op efficiëntie, met transparante communicatie over de voortgang en kosten. Onze ervaren technici zullen ervoor zorgen dat uw iPhone 13 Pro Max snel en in topconditie wordt hersteld. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit bij onze iPhone 13 Pro Max reparaties – uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Scherm glas vervangen OEM € 250
Accu / batterij vervangen € 115
Laadconnector vervangen € 145
Power aan / uit vervangen € 115
Earspeaker vervangen € 95
Speaker muziek vervangen € 95
Microfoon vervangen € 145
Camera voor vervangen € 120
Camera achter vervangen € 165
Trilknop vervangen € 95
Volume knop vervangen € 115
Slecht / geen netwerk € 95
Slecht / geen WiFi bereik € 115
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

Professionele Telefoonreparatiediensten in Zwolle

Bent u de trotse eigenaar van een telefoon met een gebarsten scherm als gevolg van een ongelukkige val? Geen zorgen, wij staan voor u klaar. Bij het iPhone Reparatiecentrum in Zwolle bent u aan het juiste adres voor vakkundige telefoonreparaties. Of het nu gaat om schermvervanging of reparatie van andere onderdelen, onze experts zorgen ervoor dat uw telefoon snel weer als nieuw is.

Snelle en betrouwbare service
Dankzij ons uitgebreide assortiment aan onderdelen op voorraad kunnen wij een snelle service garanderen. In feite kunnen we uw telefoon zelfs repareren binnen slechts 2 uur. Onze ervaren teamleden hebben de kennis en vaardigheden om een breed scala aan telefoonmerken te repareren, waaronder Samsung, Sony, LG, OPPO, Huawei, Microsoft, iPhones en iPads.

Bezoek Ons
Heeft u vragen of heeft uw telefoon reparatie nodig? Aarzel dan niet om langs te komen bij het iPhone Reparatiecentrum in Zwolle. Wij staan klaar om u te helpen met al uw telefoonreparatiebehoeften.

Lage prijzen

Bij ons komt u nooit voor verassingen te staan. iPhone Reparatiecentrum Zwolle zorgt voor lage prijzen en snelle reparatie. De prijzen van alle reparaties staan per merk overzichtelijk op onze website. Wist u ook dat er een mogelijkheid is om uw telefoon helemaal gratis te laten repareren? Het is namelijk mogelijk om de schade aan uw telefoon te laten vergoeden. Kijk hiervoor goed naar uw WA-verzekering.

Veilig en vertrouwd

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en iPads. Uw telefoon of iPad wordt op locatie gerepareerd en gaat dus niet op transport naar een andere fabriek. U kunt op maandag bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur geopend! Voor het weekend geldt dat wij u graag helpen tussen 10.00 en 17.00 uur. iPhone Reparatiecentrum Zwolle streeft ernaar om alle reparaties op dezelfde dag uit te voeren, dit geldt niet op de vrijdag. Wanneer wij op vrijdag uw telefoon of iPad krijgen is deze uiterlijk zaterdag weer klaar voor gebruik.

Geen tijd om ons te bezoeken?

Het is mogelijk om uw telefoon of tablet op te sturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Dit is met name handig wanneer u buiten Zwolle woont of geen tijd heeft om langs te komen. Om uw telefoon of tablet op te sturen moet u het reparatieformulier downloaden via onze website en deze invullen. Daarna stuurt u het reparatieformulier met de telefoon en tablet op naar het adres dat op het formulier staat. Wanneer u uw telefoon voor 14.00 uur opstuurt, dan repareren wij deze dezelfde dag nog. Wanneer u uw telefoon voor 17.00 uur opstuurt repareren wij normaal gesproken de telefoon de volgende dag. Wanneer de telefoon gerepareerd is krijgt u bericht, nadat dit bericht is verstuurd kunt u de gemaakte kosten naar ons overmaken.