iPhone 13 Mini Reparatie

Uw iPhone 13 Mini Reparatie laten maken? Wij zijn expert.

iPhone 13 Mini reparatie service

Onze iPhone Mini 13 reparatie service biedt snelle en betrouwbare oplossingen voor alle problemen met uw apparaat. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, batterijvervanging of andere hardwareproblemen, onze ervaren technici staan klaar om uw toestel weer als nieuw te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundige reparatie van uw iPhone Mini 13.

Scherm glas vervangen AA+ Sale € 99
Accu / batterij vervangen € 95
Laadconnector vervangen € 115
Power aan / uit vervangen € 115
Earspeaker vervangen € 95
Speaker muziek vervangen € 95
Microfoon vervangen € 115
Camera voor vervangen € 115
Camera achter vervangen € 140
Trilknop vervangen € 95
Volume knop vervangen € 115
Slecht / geen netwerk € 95
Slecht / geen WiFi bereik € 115
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

iPhone Reparatiecentrum: Uw Expert in Telefoonreparatie

Bent u de trotse eigenaar van een telefoon met een gebarsten scherm door een ongelukkige val? Geen zorgen, wij staan voor u klaar. iPhone Reparatiecentrum is dé specialist op het gebied van telefoonreparatie. Of het nu gaat om een beschadigd scherm of andere onderdelen, wij bieden de oplossing. Ons doel is om uw telefoon zo snel mogelijk te herstellen, en dankzij ons uitgebreide assortiment aan onderdelen kunnen we een snelle service garanderen. Sterker nog, in slechts 2 uur tijd kan uw telefoon al gerepareerd zijn.

Onze Expertise

Dankzij de ervaring en expertise van ons team kunnen wij een breed scala aan telefoons repareren, waaronder die van Samsung, Sony, LG, OPPO, Huawei, Microsoft, iPhones en iPads. Voor al uw vragen en reparaties bent u van harte welkom bij iPhone Reparatiecentrum in Zwolle.

Kom gerust langs en laat ons uw telefoon weer als nieuw maken!

Lage prijzen

Bij ons komt u nooit voor verassingen te staan. iPhone Reparatiecentrum Zwolle zorgt voor lage prijzen en snelle reparatie. De prijzen van alle reparaties staan per merk overzichtelijk op onze website. Wist u ook dat er een mogelijkheid is om uw telefoon helemaal gratis te laten repareren? Het is namelijk mogelijk om de schade aan uw telefoon te laten vergoeden. Kijk hiervoor goed naar uw WA-verzekering.

Veilig en vertrouwd

iPhone Reparatiecentrum Zwolle is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en iPads. Uw telefoon of iPad wordt op locatie gerepareerd en gaat dus niet op transport naar een andere fabriek. U kunt op maandag bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur geopend! Voor het weekend geldt dat wij u graag helpen tussen 10.00 en 17.00 uur. iPhone Reparatiecentrum Zwolle streeft ernaar om alle reparaties op dezelfde dag uit te voeren, dit geldt niet op de vrijdag. Wanneer wij op vrijdag uw telefoon of iPad krijgen is deze uiterlijk zaterdag weer klaar voor gebruik.

Geen tijd om ons te bezoeken?

Het is mogelijk om uw telefoon of tablet op te sturen naar iPhone Reparatiecentrum Zwolle. Dit is met name handig wanneer u buiten Zwolle woont of geen tijd heeft om langs te komen. Om uw telefoon of tablet op te sturen moet u het reparatieformulier downloaden via onze website en deze invullen. Daarna stuurt u het reparatieformulier met de telefoon en tablet op naar het adres dat op het formulier staat. Wanneer u uw telefoon voor 14.00 uur opstuurt, dan repareren wij deze dezelfde dag nog. Wanneer u uw telefoon voor 17.00 uur opstuurt repareren wij normaal gesproken de telefoon de volgende dag. Wanneer de telefoon gerepareerd is krijgt u bericht, nadat dit bericht is verstuurd kunt u de gemaakte kosten naar ons overmaken.