iPhone 8 plus

Prijzen voor reparatie iPhone 8 Plus

Scherm glas vervangen AA+ Sale € 54
Accu / batterij vervangen € 45
Laadconnector vervangen € 45
Power aan / uit vervangen € 45
Homeknop vervangen € 39
Earspeaker vervangen € 39
Speaker muziek vervangen € 39
Microfoon vervangen € 45
Camera voor vervangen € 40
Camera achter vervangen € 65
Volume knop vervangen € 45
Backcover vervangen € 89
Slecht / geen netwerk € 74
Slecht / geen WiFi bereik € 74
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 35

U wilt uw iPhone 8 laten repareren? Wij zijn al jaren specialist op het gebied van iPhone reparatie. Wellicht kent u ons via iPhone Magazine (lees hier het uitgebreide artikel over ons). Hieronder een overzicht van onze prijzen voor het repareren van uw iPhone 8. iphone reparatie zwolle check Niet goed? Geld terug iphone reparatie zwolle check Gratis retourzending iphone reparatie zwolle check iPhone snel gerepareerd iphone reparatie zwolle check Zeer lage prijs

 

Deze iPhone is de opvolger van de iPhone 7. Deze smartphone overtreft de 7 met de interne hardware, een snellere processor en het uitgebreide werkgeheugen. Echter is de behuizing vrijwel identiek aan zijn voorganger. Het toestel is zowel in Nederland als in de rest van de wereld veel verkocht en wederom een groot succes. Toch zijn er zo af en toe toch wat problemen met het toestel. Veel voorkomende problemen zijn:

  • Het touchscreen werkt niet meer. Om dit op te lossen kun je proberen het toestel opnieuw op te starten door de slaap en home knoppen tegelijk ingedrukt te houden tot het Apple logo op het scherm verschijnt. Wanneer dit niet werkt kun je uiteraard contact opnemen met iPhonereparatiecentrum
  • De camera werkt niet. Dit kun je proberen op te lossen door je iPhone 8 plus te resetten
  • Er zit een barst in de iPhone 8 plus – een kleine valpartij kan al een flinke barst veroorzaken. Het scherm kunnen wij in een mum van tijd repareren
  • Toestel valt soms zo maar uit. – Het kan zijn dat het aan het iOS systeem ligt, en niet aan de batterij van het toestel zelf. In sommige gevallen wil het batterijpercentage van de iphone niet updaten. Neem in dit geval contact met ons op.

Natuurlijk zijn er nog meer problemen die kunnen ontstaan bij een iPhone 8 plus. Over het algemeen is een iPhone 8 plus laten repareren goedkoper dan een nieuw toestel aanschaffen.

De garantie geldt puur op de functionaliteit van het display. De garantie zal direct komen te vervallen bij; val, stoot, vocht en/of waterschades.

iPhone Reparatie Centrum in de pers

  • Nadat deze na heldere communicatie en transparante prijsafspraken al snel – en spotgoedkoop – de Thuisknop van onze oude 3G had gerepareerd, wisten we dat we een goede vakman hadden gevonden.

     

    Lees meer wat iPhone Magazine over ons zegt